Skip to main content

НЕУРФИДБЕК

НЕУРОФИДБЕК е третман со кој се мерат мозочните бранови и се влијае на нив. Неурофидбек помага за подобрување на:
✔ концентрација, фокус, внимание, меморија;
✔ депресија, анксиозност, фобии, стравови;
✔ аутизам, хиперактвиност, даунов синдром;
✔ растројство на вниманието, пречки во говорот и др.

ПСИХОТЕРАПИИ

Во светот психотерапијата е најприменувана метода за решавање и полесно справување со стресот, анксиозноста и стравовите кои ако се решаваат на време и постепено нема да прејдат во потешки психички пореметувања.

👉 Јавете се за бесплатна телефонска консултација со нашите терапевти на 📱 071 375 700

👉 Додека со неурофидбек се влијае на мозокот, со психотерапии се влијае на умот. Заедно, кога се комбинираат, можат да создадат трајни промени и закрепнување. Неурофудбек ја подобрува функцијата на мозокот за подобро да се вклучи во процесот на психотерапија и да направите повеќе свесни и здрави одлуки за себе.

М-р Фики Гаспар – психолог, неурофидбек терапевт

Соња Угриновска – психолог, семеен и системски советник

Закажете термин на 📱 071 375 700

2 Comments

Leave a Reply