Skip to main content
ЗА НАС

Кои сме ние?

Центар за психофизичко здравје ГАСПАР е секогаш подготвен да ви помогне на вас и на вашите деца. Децата, адолесцентните како и возрасните можат да се сретнат со голем број на нарушувања и проблеми.

Нашите специјалисти се секогаш подготвени да се справат со нив без разлика дали е проблемот во однесување, внимание, аутизам, пречки во говор, анксиозност, депресии или пак од медицинска природа

Видео

Што нудиме ние?

Неурофидбек

Со неурофидбек вршиме тренинг на мозокот при што мозокот учи да функционира поефикасно

Дознај Повеќе

Дефектолог

Со нашиот професионален тим ке работиме на: развој на моторика, внимание, пишување и читање

Дознај Повеќе

Логопед

Повелете ќе ви помогнеме во отстранување или значајно ублажување на говорно јазичните попрелености

Дознај Повеќе

Психотерапии

Најбараната Гешталт метода со која на разговор ги водиме клентите до решавање на одреден проблем.

Дознај Повеќе

Физиотерапии

Убава атмосфера, прекрасен амбиент и вешта масажерка за вашата релаксациона, антицелулитна и медицинска масажа

Дознај Повеќе

Како можете да ги искомбинирате нашите услуги.

Адреса

Милан Марковиќ 48, Скопје

Телефон

071 350 700

E-mail

centargaspar@gmail.com

Работни часови

Понеделник – Сабота 12:00 – 20:00

Подготвени сте да направите промена?

Контакт