Skip to main content
ЗА НАС

Кои сме ние?

Центар за психофизичко здравје ГАСПАР е секогаш подготвен да ви помогне на вас и на вашите деца. Децата, адолесцентните како и возрасните можат да се сретнат со голем број на нарушувања и проблеми. Нашите специјалисти се секогаш подготвени да се справат со нив без разлика дали е проблемот во однесување, внимание, аутизам, пречки во говор, анксиозност, депресии или пак од медицинска природа. Цел тим заедно целосно ќе се посветиме кон наоѓање најдобар начин како да ви помогнеме